zoet_button
Vestiging zoet

Zoet is een kleinschalig kinderdagverblijf en staat bekend om haar fijne, gezellige en persoonlijke sfeer. Er zijn twee horizontale groepen die nauw samenwerken. De pedagogisch medewerkers kennen alle kindjes en dat maakt het een hele veilige plek voor kinderen die zo jong en kwetsbaar zijn. Zoet wordt dan ook door ouders, kinderen en medewerkers vaak omschreven als een warm bad en ondanks dat er doorlopend gewerkt wordt aan kwaliteit en professionaliteit blijft de sfeer van zoet onveranderd. En dat houden we ook graag zo!
Tussen de middag genieten de kinderen van een warme biologische maaltijd. Kijk als ouder niet verbaasd op als uw kindje bij Zoet goed eet maar thuis alles pertinent weigert!

Avontuur
Bij zoet beleven de kinderen avonturen. De pedagogisch medewerkers nemen de kinderen bij de hand en laten de fantasie spreken. In de tuin is er een afgescheiden speelruimte voor de kleintjes waar zij vanuit de groepsruimte zo naartoe kruipen. De peuters genieten van de grote zandbak, verstoppen tussen de bamboe en om de hoek, achterin de tuin, van het Hans en Grietje huisje met eigen tuintje en postbus.

In het themawerk, de rituelen en het buitenspelen wordt het avontuur meegenomen en niet te vergeten in avonturengym. Iedere dag bieden de pedagogisch medewerkers avonturengym aan, wat kan betekenen dat de kinderen het stippenspel, kinderyoga, dans of een klein parcours doen. Het is elke dag spannend!

Team
Zoet heeft een vast team met waarvan de kern al sinds de opening, 7 jaar geleden, verbonden is aan zoet. De locatie wordt geleidt door locatiemanager, Mijntje Budel, die inmiddels 6 jaar bij zoet werkt. Mijntje heeft na een jarenlange ervaring met het werken op de werkvloer haar kennis verruimd met een certificaat HBO management.

Het is een groot voordeel voor een kinderdagverblijf dat er bijna dagelijks een manager rondloopt en meekijkt. Op die manier kunnen we samen met de pedagogisch medewerkers blijven werken aan het verbeteren van de kwaliteit en kinderen en ouders geven wat ze nodig hebben.   

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 07:30 – 18:30