puur_button
Vestiging puur

Puur is een kinderdagverblijf gelegen in het Liskwartier in Rotterdam. Het is een mooi ingerichte locatie met twee horizontale groepen. De verblijfsruimtes zijn groot en met natuurlijke materialen ingericht. Puur heeft een grote houten speelruimte en een grote, groen ingerichte, avonturentuin. Tussen de middag genieten de kinderen van een warme biologische maaltijd. Kijk als ouder niet verbaasd op als je kindje bij Puur heel goed eet maar thuis alles pertinent weigert!

Avontuur
Terwijl de allerkleinsten heerlijk liggen te slapen in een hangmatje op de groep beleven de peuters avonturen. De pedagogisch medewerkers vlechten het avontuur vloeiend door het themawerk, vrij spelen, avonturengym en buitenspelen heen. De fantasie van de kinderen wordt geprikkeld door de pedagogisch medewerkers en de kinderen leren spelenderwijs. Zo wordt naar het kinderdagverblijf gaan een belevenis en ouders kunnen aan het einde van de dag vragen: “Wat heb je vandaag voor een avontuur beleeft?

Team
Puur heeft een ervaren locatiemanager, Mijntje Budel, die twee dagen per week aanwezig is om leiding te geven aan het vaste team van Puur. Mijntje zorgt er samen met de pedagogisch medewerkers voor dat het pedagogisch beleid ook echt vorm krijgt op de werkvloer.

Puur heeft een vast team van zeer enthousiaste pedagogisch medewerkers met uiteenlopende leeftijden, werkervaring en iedereen is MBO/HBO geschoold. Omdat er zelden iemand weg gaat bij Puur zijn de pedagogisch medewerkers goed op elkaar ingespeeld en is de werksfeer heel fijn.

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 07:30 – 18:30